Zakelijke Techbag

Bobby Bizz

Ben je opzoek naar een techbag met een zakelijke uitstraling dan is de Bobby Bizz de ideale rugtas. De Bobby Bizz is te gebruiken als rugzak of aktetas en heeft een geïntegreerde USB oplaad poort, verborgen ritssluitingen en vakken, een snijbestendig en waterafstotende buitenkant en ruimte voor 12.9-inch tablet + een 15.6-inch laptop.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw voor 99,-

Peak Design Everyday Backpack

Luxe techbag voor DSLR camera, lenzen, DJI drone en laptop met weerbestendige coating en magnetische sluiting.

Peak Design Everyday Sling 3L v2

De Everyday Sling 3L v2 is een sling, schouder- en heuptas in één voor je spiegelreflex- of systeemcamera.

Lowepro FreeLine BP 350 AW

De ideale cameratas met ritsen aan de zijkant om snel je camera, lenzen en accessoires te pakken.

Tech Bag

Een Tech Bag of techbag is een stevige tas waar je bijvoorbeeld je laptop of camera met objectieven en accessoires veilig in kan opbergen. Een tech bag kan een rugtas / rugzak zijn met daarin een compartiment voor je laptop of tablet, of met diverse verdelers om zo vakken te maken voor het opbergen van een camera inclusief lenzen. Maar het kan ook een zogenoemde sling bag zijn, waarbij je door het handige systeem heel makkelijk en snel bij je camera kan om zo geen moment te missen.

Stijvolle Techbag

Bobby Hero

Met de Bobby Hero  ga jij met een veilig gevoel over straat. De tas is namelijk gemaakt van snijvast materiaal, waardoor je beter beschermt bent tegen zakkenrollers. Om het ze nog moeilijker te maken, zijn de ritsen van de Bobby Hero verborgen. 

Aan de binnenkant vind je een ingebouwde USB-oplaadpoort en meerdere vakken waar je bijvoorbeeld je telefoon en pasjes in bewaart. Je 17 inch laptop en je 12 inch tablet gaan ook veilig mee in de daarvoor bestemde vakken. Met een inhoud van 21,5 liter is de tas geschikt voor een normale school- of werkdag.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten voor 87,95.

Sling Techbags